IMVO en Export; onderzoek, coaching en advies

Na jaren ervaring en expertise opgebouwd te hebben op het gebied van (Internationaal) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Export, doe ik nu waar ik van houd! Samen met ondernemers plannen vormen en onderzoeken om naast goed werkgeverschap ook lef te tonen, waarbij natuurlijk de business case van belang is. Er moet ook geld verdient worden om te kunnen investeren in betere arbeidsomstandigheden en internationale solidariteit.

Onderzoek, coaching en advies op (inter) nationaal MVO beleid  is speciaal voor ondernemers die de eigen kansen op verhoging van impact en efficiency willen onderzoeken.

Een verslag van de data voor het IMVO advies uitgevoerd in India binnen de kledingindustie, vindt u op deze pagina. Naast onderzoek is er een actieplan opgesteld voor maatschappelijk ondernemen en stappen ontwikkeld voor het implementeren van de United Nations Sustainable Development Goals. Als laatste is er een stakeholder analyse uitgevoerd om ook beleid en overheid van India te kunnen beïnvloeden.

IMVO onderzoek-advies India

IMG_5432